Pago de los Capellanes O Luar do Sil Godello 2023Godello din regiunea Valdeoras, Spania
98,00 lei
Proaspăt și aromat, cu piersici coapte, flori și un strop de granit. Serios, dar cu chef de viață.
Alcoolul din vin (ethanol-ul) este un produs secundar al procesului de fermentație ca urmare a transformării zahărului din must. Teoretic, cu cât este mai mare nivelul de zahăr rezidual din must cu atât mai ridicat nivelul de alcool va fi.
Nivelul îl vom regăsi înscris pe eticheta sau contra-eticheta sticlei de vin exprimat ca și procentaj din volum. Conținutul de alcool variază în funcție de stilul vinului, începând cu 3% vol. pentru vinurile dulci (ex. Tokaji Essencia) până la 22% vol. pentru vinurile fortifiate (ex. Porto).
Marea majoritate a vinurilor liniștite conțin între 8% vol. și 15% vol.
Afișez 1 - 10 din 28 de rezultate
Proaspăt și aromat, cu piersici coapte, flori și un strop de granit. Serios, dar cu chef de viață.
Mazuelo cu nerv, adâncime și prospețime naturală. Născut dintr-o podgorie rară și lucrat cu grijă.
Fructe de pădure, tutun și condimente pe o structură fermă. Intens, clasic și profund.
Fructe de pădure, tutun și condimente pe o structură fermă. Intens, clasic și profund.
Lucrat cu răbdare și fără grabă, are structură serioasă și o latură luminoasă. Expresiv, amplu și fără urmă de artificii.
Asamblaj alb cu influență fină de lemn, proaspăt, precis și texturat. Minimalist, dar cu multă expresivitate.
Lucrat cu grijă din Merlot și Cabernet, are prospețime, structură și un aer discret sofisticat. Rosé cu substanță, nu doar de vară.
Fruct negru, ciocolată și o notă de salvie. Echilibrat și foarte bine lucrat.
Elegant și mineral, cu prospețime serioasă și structură de cursă lungă. Clasic austriac, fără compromisuri.
Floral, mătăsos și complex. Garoafă, violetă și șofran, pe o textură catifelată și un final lung.