Graham Beck Methode Cap Classique BrutVin spumant din regiunea Robertson, Africa de Sud
108,00 lei
Lămâie proaspătă, drojdie fină și o textură cremoasă. Spumant cu eleganță și poveste.
Alcoolul din vin (ethanol-ul) este un produs secundar al procesului de fermentație ca urmare a transformării zahărului din must. Teoretic, cu cât este mai mare nivelul de zahăr rezidual din must cu atât mai ridicat nivelul de alcool va fi.
Nivelul îl vom regăsi înscris pe eticheta sau contra-eticheta sticlei de vin exprimat ca și procentaj din volum. Conținutul de alcool variază în funcție de stilul vinului, începând cu 3% vol. pentru vinurile dulci (ex. Tokaji Essencia) până la 22% vol. pentru vinurile fortifiate (ex. Porto).
Marea majoritate a vinurilor liniștite conțin între 8% vol. și 15% vol.
Afișez 1 - 10 din 27 de rezultate
Lămâie proaspătă, drojdie fină și o textură cremoasă. Spumant cu eleganță și poveste.
Zmeură, cireșe și o atingere de mineralitate. Spumant roz pal, proaspăt, delicat și surprinzător de versatil.
Citrice, brioșă și perlaj fin. Elegant, sec și plin de expresie.
Un Grand Cru cu textură amplă și prospețime bine dozată. Fruct copt, vibrație salină și un final care nu se grăbește.
Rafinat, cu energie, finețe și profunzime. Versatil, expresiv și mereu în formă bună.