Alcoolul din vin (ethanol-ul) este un produs secundar al procesului de fermentație ca urmare a transformării zahărului din must. Teoretic, cu cât este mai mare nivelul de zahăr rezidual din must cu atât mai ridicat nivelul de alcool va fi.
Nivelul îl vom regăsi înscris pe eticheta sau contra-eticheta sticlei de vin exprimat ca și procentaj din volum. Conținutul de alcool variază în funcție de stilul vinului, începând cu 3% vol. pentru vinurile dulci (ex. Tokaji Essencia) până la 22% vol. pentru vinurile fortifiate (ex. Porto).
Marea majoritate a vinurilor liniștite conțin între 8% vol. și 15% vol.
Afișez toate cele 10 rezultate
Vita Vivet Cava Brut Seleccio
62,00 lei
Vita Vivet Cava Rose Brut SeleccioVin spumant din regiunea Penedes, Spania
62,00 lei
Joachim Flick Nonnberg Monopol Riesling Kabinett 2019Riesling din regiunea Rheingau, Germania
128,00 lei
San Venanzio Valdobbiadene Prosecco Superiore di CartizzeVin spumant din regiunea Veneto, Italia
175,00 lei
Langmeil Wattle Brae Riesling 2022Riesling din regiunea Eden Valley, Australia
104,00 lei
San Venanzio Valdobbiadene Prosecco SuperioreVin spumant din regiunea Veneto, Italia
78,00 lei
Livrarea în 3-5 zile lucrătoare.