Producem struguri pentru vin pe o suprafață de 120 hectare, pe patru plaiuri din zonă: Păuliș, Covăsânț, Ghioroc și Cuvin, soiurile roșii ocupând 80% din suprafețe. Vinurile noastre au o personalitate specifică, cele roșii sunt intens colorate, plăcut catifelate, fine și fructuoase, pe care își pune amprenta terroirul Minișului. Soiurile autohtone Feteasca Neagră şi Cadarca respectiv cele internaționale Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc le producem prin tehnologii clasice de vinificare urmând conceptul de minimă intervenție, fără drojdii selecționate, la temperatură controlată, urmate de o perioadă de maturare în butoaie mari și o parte în butoaie mici, majoritatea la a doua sau a treia utilizare.
Vinurile albe din soiurile Mustoasă de Măderat, Fetească Regală, Tămâioasă Românească, Riesling de Rhin, Traminer, Pinot Gris, Chardonnay și Sauvignon Blanc, respectiv rosé-ul se obţin prin tehnologii moderne, în tancuri de oțel cu temperatură controlată, pentru a păstra prospețimea și fructuozitatea vinurilor. Chardonnay-ul este maturat în butoaie de stejar pe drojdii fine – sur lie – cu battonage lunar, la fel și Furmintul maturăm o perioadă în butoaie mici.
Vinurile obţinute pe cele 120 hectare de vie, proprietate proprie, se păstrează în pivniţele noastre cu o capacitate de depozitare de 8000 hl, în budane de stejar şi barrique-uri pentru vinuri roşii, iar vinurile albe și rosé se vinifică în tancuri din oţel inoxidabil, cu temperatură controlată. Vinurile cu calităţi deosebite, cum sunt vinurile Stonewine, se lansează după o maturare de doi ani, în butoaie, urmată de o maturare în sticlă cel puțin un an. Vinurile Stonewine sunt vinificate din struguri cultivați la altitudini de 400-500 m, unde stratul de sol fertil nu depăşeşte 20-30 de cm, cu substrat de șist, gresie fisurată, granit, diorit și roci metamorfe.